Monday, February 02, 2009

SIAPA KENA CHECK MAID DI PERAK?

ADA YANG BERKATA, POLITIK ORANG PERAK JANGAN CUBA-CUBA HENDAK DICABAR. DENGAN KATA-KATA YG LEBIH PEDAS LAGI, JANGAN AJAR ORANG MELAYU PERAK BERPOLITIK.

DARAH DATO MAHARAJA LELA MEMANG JITU DALAM DARAH ORANG MELAYU PERAK. PETANDA BURUK BAKAL MEMULANGKAN KEMBALI KERETA CAMRY YG EMPOK DIDUDUKI OLEH MB NIZAR. NIZAR TAK BOLEH TIDO KERANA SELAMA NI DIA TERLUPA BAHAWA BUKAN DIA SEORANG SAHAJA PEMIMPIN MELAYU DI PERAK. MB MACAM MUKA APEK GOPENG NI MULA BERPELUH KETIAK KERANA NYAWANYA SEBAGAI MB PERAK BAKAL MENJADI KERAK.

KEMPUNAN LAH YOP NAK JADI MB SEKURANG-KURANGNYA 1 PENGGAL. TAK PE LAH. DAPAT 10 BULAN PUN DAH OK.

NIZAR NI SEBENORNYA TERLUPA MENGKAJI SEJARAH DAN TELITI BIODATA SIAPA TAJUL ROSLI YG SEBENARNYA. TAJUL NI JENIS YG TIDAK AKAN BERPUTUS ASA. LEBIH RELA TERCABAR BILA BANGSANYA SENDIRI DICABAR.

TENGOK SAHAJA ACAH TAJUL SAMPAIKAN NASARUDDIN MASUK PKR, TAPI BUKAN PAS?.
HANTAR SATU MAKAN DUA......
SEDANG MENANTI LAGI 3 ADUN.......
TAK CUKUP DGN ITU...
DAP PUN GOYANG DIKERJAKAN OLEH TAJUL AND THE GANG..
2 ADUN DAP DALAM TANGAN MCA...


1 comment:

PAK PELANDOK said...

Darah Pahlawan yang mengalir adalah warisan perjuangan suci membela maruah agama, bangsa dan tanahair.

Duhai keturunan Dato Maharajalela, Dato' Sagor, Si Puntung dan Pandak Mayah.... pengorbanan, perjuangan dan darah mereka bukan sia-sia...... jangan di cemarkan dengan angkara, sengketa dan manusia pengadai bangsa......kembalikan nafas dan jiwa dalam perjuangan mempertahan agama, bangsa dan tanahair bertuah ini.