Saturday, March 31, 2007

SEXY AND HOT BOLLYWOOD VIDEO CLIP

Ada seorang kawan hantar message spt kat bawah ni.. Dia ni peminat gila Bollywood.. bangga dia kata filem Hindi kini dah moden..dah ada filem kategori SX..Baguslah macam tu.. Tapi dia lupa kat negara kita ni tak kurang hebat dan boleh kalahkan bukan sahaja Bollywood, malah Hollywood jugak..
Sekarang ni pun dah ramai pengarah filem pendek yang sendiri mengarah, sendiri jadi cameraman dan sendiri jadi pelakon video clip lucah yang bersepah kat internet dan kedai handphone - boleh download lagi..
Jadi saya cakap kat kawan kita tu, kena banggalah kita orang Malaysia kerana kalau bab2 cerita lucah, SX dan video clip lucah ni orang Malaysia terutamanya orang Melayu lebih hebat dan advance lagi... Sampai tak sempat buka tudung pun ada semata-mata tak sabar nak jadi pelakon..Walaupun beberapa saat..tetapi sudah terkenal keseluruh dunia..Hebatkan Melayu GLOKAL...
Aishwarya hot Sexy Scene
http://www.ianand.com/view_video.php?viewkey=b17c6b337251c22b7ea5


Topless Mallika Seravat
http://www.ianand.com/view_video.php?viewkey=8232e07d3aa3d998e513

Meghna Kothari Hot Video
http://www.ianand.com/view_video.php?viewkey=754953b57a32e2841bda


Namitha Very Hot
http://www.ianand.com/view_video.php?viewkey=023646ede0e1f7c1eac7


Trisha hot scene
http://www.ianand.com/view_video.php?viewkey=cf82ab059bfccbd02be6


watch it and upload your own video for share with your friend it's free

1 comment:

canda said...

salam kenal,,
saya punya sedikit referensi
http://info-infounik.blogspot.com
http://www.canda.co.cc
semoga hot