Tuesday, March 20, 2007

TERAJU DI HOTEL SRI IMPIAN (2)
Terima kasih kepada keluarga Alang, Aunti Jean dan Fiza kerana datang ke Jasin.. Warga Teraju yg lain bila nak datang?.. Maybe boleh buat outing mid year kat sini dan buat hari sukan TERAJU.. boleh lumba lari 100 meter ke, lompat tinggi ke, lompat jauh ke.. kat stadium or main futsal.. TERAJU junior kalau ada stamina boleh panjat Gunung Ledang..
Terima kasih juga komen-komen dari warga TERAJU seperti di bawah ni..
From Along Sepol dan Boboy
JASIN


DAH PEGI DAH....JGN JELES!!!!
From: noor_akhza
Dear All,Kita pun dah pergi dengan Fiza. Pergi mandi air terjun lagi. Tapi air terjun tak jumpa sebab kena jalan kaki 500m (jauh)jadi mandi dekat anak sungai kaki Gunung Ledang je.Bila warga Teraju yang lain nak pergi? Masakkan cafe Hotel Sri Impian 1st class especially Asam Pedas ikan siakap dan sotong masak kichap. Boleh try tahu goreng cecah sambal kicap, makan Ikan Bakar dekat Umbai dan makan Cucur Udang Special, Alor Gajah. Satu aje makanan yang tak sempat nak try, Capati Jasin. Ita kata sedap gila.Pendek kata makan-makan. Itu yang warga Teraju sukakan.Selamat melawat warga Teraju kita yang berada di Jasin. Mereka menunggu kedatangan anda semua.
Regards,Suzana
"Samian, Suzana [GCG-AP_MYS]" suzana.samian@citigroup.com


Ye....assam pedas kat hotel tu memang sedap hingga menjilatjari.....1000 kali sedap dari masakan di WatercityResort.....hahahahahhaha.Kami sempat pergi ke Umbai je hari tu. Apa-apa pun, terima kasih daunkeladi kepada Along Sepol and Boboy atas sumbangan penginapan kami(hadiah bowling Veteran & Dewasa Wanita) dan juga layanan 1st classhotel yg diberikan. Mama dah suggest utk Teraju buat family day 2008 disana. Apa kata Presiden?
Regards,Ella
"Ummi Suhaila binti Ahmad Khairuddin" aummi@jerneh.com.my


Apa-apa pun kasi lah gambar, boleh gak kuar kat Berita TERAJU, cepat sikit, Nexy isue kuar bulan april ni
Kalu leh hantar sebelum 25hb ni
ZainalAbidinRajuddin
"Zainal Abidin Rajuddin" nal@mardi.my
No comments: