Tuesday, December 26, 2006

IKLAN ISLAM KELANTAN

Inilah yang membezakan Kelantan dengan negeri-negeri lain. Iklan model wanita mestilah bertudung..Contoh macam iklan Celcom di Kota Bahru ni..Kan cantik Maya Karin bertudung..tapi kat Kelantan sahaja..
Lepas ini ada pulak disko dan night club boleh di buka di KB..Tapi tak boleh campur..mesti ikut gender - ikut istilah Shahrizat.. Lagi banyak masalah sebenarnya.. Mesti ada yang menyamar jadi lelaki sebab nak masuk disko orang lelaki..Macam tu jugak disko wanita..mesti ada yg menyamar jadi perempuan..Yang pasti menyamar jantina ni dah lama ada pun..tak payah tunggu disko gender di bukak kat Kelantan...

1 comment:

kurup_87 said...

Anda ni terlalu emo..kalo sume rakyat mesia berfikiran spt anda kita tidak akan mengecapi kemakmuran spt skng..wassalam..weh ko dah tgk ke cite blue jepun tu?